Dygtig IT sikkerhedskonsulent til spændende job inden for standardisering og sikkerhedssoftware.

Vores kundeporteføljes fokus på IT sikkerhed vokser kraftigt, og derfor søger vi en moden og super dygtig IT sikkerhedskonsulent med god forretningsforståelse til at præsentere vores softwareløsninger og sikkerhedsstandarder for de største kunder i Danmark og resten af Norden.

Softwareløsningerne er førende løsninger inden for vulnerability scanning, patch management, password management, endpoint security og SIEM. Du arbejder direkte med leverandørerne og bliver certificeret inden for disse løsninger, således at du med ro i maven kan vise kunderne, hvilke udfordringer de løser og hvordan de skal implementeres.


Jobbet

Som IT sikkerhedskonsulent skal du tilegne dig detaljeret viden om vores løsninger, som konstant holdes ved lige via kontakt med leverandørerne. Du står ligeledes for vedligeholdelse af disse løsninger i vores eget demomiljø, så alle løsninger er tilgængelige in-house. Du kan se frem til et job hvor dine kompetencer hele tiden udvikles.

Du får ansvaret for live præsentationer for kunder af vores løsninger. Derudover er du også ansvarlig for tekniske presales og for at hjælpe vores kunder med implementering, uddannelse og support.

Du kan forvente en del rejseaktivitet til kunder i Danmark såvel som til leverandører i udlandet.


Dig

 • Du har en dyb viden om IT sikkerhed og har arbejdet med dette i mindst 4 år
 • Du har arbejdet med standarder som fx ISO2700x, GDPR og 20 CSC
 • Du har en dyb viden om servere, netværk og applikationer
 • Du er vant til at lave live præsentationer for kunder
 • Du ved, at du er dygtig og du elsker at videreudvikle dine kompetencer
 • Du kan formidle et komplekst budskab, så kunderne kan forstå løsningerne
 • Du har humoristisk sans og trives i et arbejdsomt miljø
 • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende og fejlfrit
 • Du har kørekort, bil og en pletfri straffeattest.
 • Du kan lide at rejse og besøge og kommunikere med kunder i hele Danmark
 • Du elsker dit arbejde og trives i et fleksibelt ikke-ryger arbejdsmiljø


Vi tilbyder

Et spændende og udviklende job i en dynamisk virksomhed, hvor du som IT sikkerhedskonsulent bliver en del af et energisk team med kontakt til mange spændende kunder. 

Du bliver certificeret og får en stærk faglig udvikling. For den rigtige medarbejder er der frihed til at forme sit eget job samt mulighed for at vokse i stillingen.

Du får dit eget kontor i et travlt internationalt miljø med en professionel og humoristisk omgangstone.

Du tilbydes god fast løn med bonusordning.


Ansøgning

Send venligst din ansøgning til adm.dir. Christian Schmidt på chr@draware.dk snarest muligt, da ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Christian på 40 20 26 96.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Firmaprofil

I de sidste 22 år har Draware A/S forhandlet softwareløsninger til store og mellem-store virksomheder, hvor vi hjælper med alle faser af IT sikkerhed og software management. Vi har mere end 800 aktive kunder i hele Norden, hvor de fleste er enterprise kunder. 

Draware A/S ligger i Hørsholm hvor vi har nye dejlige kontorlokaler. Du finder mere information om os på www.draware.dk eller på www.youtube.com/draware

Download stillingopslag