Salg af softwareløsninger i Danmark og resten af Norden

Har du salgserfaring og en solid teknisk forståelse? Er du initiativrig og selvkørende, og vil du have en enestående mulighed for at optimere vores salgsorganisation?

Vi søger en dygtig løsningsorienteret sælger til Draware A/S, som skal hjælpe med at sælge softwareløsninger til enterprise og offentlige kunder i Danmark og resten af Norden. Jobbet vil på sigt indebære en del rejseaktivitet – op til ca. 10 dage om måneden primært i Danmark og resten af Norden.

Der er tale om et teknisk salgsjob med en fordeling mellem salg/teknik på ca. 60%/40%. Den tekniske del af arbejdet vil bl.a. bestå i at tilegne sig teknisk viden om produktet som bruges til produktdemonstrationer samt implementering af software hos kunden.

 

Jobbet

Du vil bl.a. få følgende opgaver:

  • Holde kontakten til eksisterende kunder gennem et kontinuerligt kontaktprogram.
  • Sælge maintenance til eksisterende kunder.
  • Kundebesøg rundt om i Danmark og resten af Norden.
  • Produktdemonstrationer af vores softwareløsninger (on-site og remote).
  • Gradvist overtage salgsansvaret for en række af vores nøgleprodukter.
  • Udarbejdelse af tilbud, indkøbsordrer og fakturaer.
  • Hjælpe kollegaer i det samlede salgsarbejde og driftsopgaver.

 

Du er

Som grundlæggende personlige egenskaber er du åben, energisk og udadvendt. Du er initiativrig og selvkørende og forstår at tilrettelægge dit arbejde selv.

Du er tillidsvækkende i din kontakt med kunderne og overbevisende i dit salgsarbejde. Du har udpræget humoristisk sans, men er samtidigt seriøs når det kræves.

Du er nysgerrig og elsker at blive klogere. Desuden har du respekt for kunderne og dine kollegaer og du motiveres lige så meget af at få en ny kunde ind i folden som at sikre en handel. Du har et stort arbejdspotentiale og bevarer det kølige overblik.

 

Dine kvalifikationer

En stor del af salgsarbejdet vil være produktpræsentationer over for vores kunder og det er derfor vigtigt, at du både er sælger, men også tekniker.  Du er således i stand til selv at kunne tilegne dig viden om et større materiale og kunne videregive dette til andre (kunder og kollegaer). Typisk i form af præsentation af ideer, emner og produkter. Derfor har du gerne en teoretisk uddannelse som demonstrerer dine evner til at lære nyt og formidle denne information til andre.

Det er et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk perfekt samt at du har kørekort og er villig til at bruge egen bil i jobbet.

Du har gerne erfaring med løsningssalg til store kunder i den private såvel som den offentlige sektor. Derudover er det en fordel, hvis du taler og skriver svensk (”Nordisk”), for at kunne kommunikere
med vores kunder i Sverige og Norge.

Det er et ekstra plus, hvis du har viden om og erfaring fra salg af softwareløsninger inden for netværk og overvågning.

 

Du får

Som sælger bliver du en del af et energisk team og kommer til at have kontakt til mange spændende kunder, som du sælger livsvigtige systemer til og som mange mennesker er afhængige af hver dag.

Vi sørger for den nødvendige oplæring og træning i vores produkter og produktpræsentationer. Du vil løbende få mulighed for uddannelse og for den rigtige person er der frihed til at forme sit eget job samt mulighed for at udvikle sig i stillingen.

Lønnen er efter kvalifikationer med mulighed for en bonusordning.

Relevante ansøgninger overdrages løbende til Draware A/S, der løbende kalder til samtale, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.  

Vi glæder os til at høre fra dig!


Send din ansøgning til Direktør Christian Schmidt