Draware A/S
Draware A/S er en virksomhed mod kræftVi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
RSSNyhedsbreveUdtalelserEventsYouTubeBlogspot
Søg 

ManageEngine Seminar

Start: 29. september 2011 - kl. 09:00

Slut: 29. september 2011 - kl. 16:00

Tilmelding inden: 28. september 2011 - kl. 15:00

Sted: Teglgården 46, 3460 Birkerød (Hos Draware A/S)

Pris: DKK 500

Registrering: LUKKET

 

 

.

Tid og sted:
Seminaret afholdes torsdag den 29. september 2011 fra klokken 9-16 (Se gerne vedlagte tidsplan for seminaret og seminarinvitationen).
Adressen er Draware A/S, Teglgården 46, 3460 Birkerød. Telefon 45762021
Prisen for dagens seminar inkl. frokost er kr. 500,- + moms

Hvorfor skal du deltage:
På seminaret møder du både repræsentanter for ManageEngine og en masse andre brugere af ManageEngine løsninger, som du kan udveksle erfaringer med.
Desuden får du sidste nyt om Manage-Engine produkter og tendenser samt mulighed for at tage en certificering i produkterne efter en teknisk træning.

Produktfokus:
På seminaret fokuserer vi i særlig grad på informationer og viden om disse løsninger:
• ServiceDeskPlus
• OpManager
• ApplicationsManager 
• ADmanager
Har du fokus på andre ME løsninger, så kan du snakke direkte med ME repræsentanter i egne break-out sessions og få de specifikke detaljer, du søger.

Produktcertificering:
Eftermiddagen på seminaret består af produktspecifik træning inddelt i 3 x 45 minutters sessions. Vi anbefaler, at du vælger det produkt, der er mest relevant for dig, og deltager i alle 3 sessions for det produkt (se venligst tidsplanen).
Efter træningen får du mulighed for at blive certificeret i det produkt, du vælger, ved at besvare en multiple-choice test, som du også får et link til. Så kan du selv bestemme, om du vil tage certificeringen på stedet eller på et senere tidspunkt, der passer dig bedre. Certificeringstesten er ikke nem men viser til gengæld, at du virkelig har styr på produktet, når du har bestået testen. Du får naturligvis et diplom, når du har bestået certificeringstesten.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig på en af tre måder

  1. Gå til www.draware.dk og klik på events. Her finder du en beskrivelse af seminaret og et tilmeldingslink
  2. Ring til os på 45762021 så klarer vi tilmeldingen for dig
  3. Send en e-mail til Christian Schmidt (chr@draware.dk) med info om deltagere, e-mail og telefonnumre.
Overlay